Spring til indhold

Disse betingelser gælder for websitet Nordiskbraenderi.dk, for webshoppen på Nordiskbraenderi.dk og øvrige produkter der tilbydes på websitet. Ved køb af ydelser på Nordiskbraenderi.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.

OPLYSNINGER OM OS

Nordisk Brænderi ApS
Hjortdalvej 227,
9690 Fjerritslev
E-mail: [email protected]
CVR: 37520462

1) PRODUKTET

Nordiskbraenderi.dk er en webshop.

2) PRISER OG BETALING

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Nordiskbraenderi.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusive moms, men eksklusive porto/ fragt. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. Du bliver først trukket for din betaling af dit køb, når varen afsendes fra Nordisk Brænderi ApS.

3) ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Kvitteringen sendes til den opgivende e-mailadresse.

4) DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Nordisk Brænderi. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art. Nordisk Brænderis produkter er underlagt lovgivningen på alkoholområdet og reglerne følger af lovbekendtgørelsen om forbud mod salg af spiritus til personer under 18 år.

5) LEVERINGSTIDSPUNKT- OG TRANSPORT

Levering af varer fra Nordisk Brænderi anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Nordisk Brænderi. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark eller til pakkeshop vil derfor normalt ske indenfor 4 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

6) RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer bestilt i Nordisk Brænderis webshop overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

7) REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Nordisk Brænderi skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Nordisk Brænderi ApS.Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Nordisk Brænderi har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Nordisk Brænderi.

8) FORTRYDELSESRET

Nordisk Brænderi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Nordisk Brænderi underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Varer med forsegling skal derfor leveres tilbage med ubrudt forsegling. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på vores adresse, som angivet ovenfor.

9) OPLYSNINGSPLIGT

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected]k


10) OPLYSNING OM KRITERIERNE (BETINGELSERNE) FOR AT GENNEMFØRE TRÆK PÅ KUNDENS KORTNUMMER

Der gennemføres træk på kundens betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb der er handlet for i webshoppen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb (prisen).

11) OPLYSNING OM HVORDAN KVITTERING LEVERES/STILLES TIL RÅDIGHED

Ved gennemførelse af køb i webshop sendes der en e-mail med kvittering for betalingen.

12) RETTIGHEDER

Nordiskbraenderi.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Nordiskbraenderi.dk og alle materialer lagt ud på Nordiskbraenderi.dk samt dennes Facebook og Instagram mv. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Nordiskbraenderi.dk, eller vores sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

13) ÆNDRINGER AF VILKÅR & BETINGELSER

Nordiskbraenderi.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår.

PRIVATLIVSPOLITIK

14) BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

15) BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Reepay. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

ABONNEMENTS- OG HANDELSBETINGELSER

Disse betingelser gælder for websitet Nordiskbraenderi.dk, for webshoppen på Nordiskbraenderi.dk, for de abonnementer der tilbydes på Nordiskbraenderi.dk, de produkter der leveres i henhold til abonnementer. Ved køb af ydelser på Nordiskbraenderi.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.

OPLYSNINGER OM OS

Nordisk Brænderi ApS
Hjortdalvej 227
9690 Fjerritslev
E-mail: [email protected]
CVR: 37520462

1) PRODUKTET

Nordiskbraenderi.dk er en webshop med en tilhørende abonnementsløsning, hvor man bliver medlem af Nordisk Klan og hver 3. måned (september, december, marts, juni) får tilsendt en helt unik flaske spiritus fra Nordisk Brænderi ApS medmindre, at du har valgt at springe over produktet. Den særlige klanspriritus er beskrevet i et nyhedsbrev. De til enhver tid gældende oplysninger om denne særlige klan-spiritus, er beskrevet på Nordiskbraenderi.dk.

2) PRISER

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Nordiskbraenderi.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusive moms og fragt. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

3) BETALING

Ved indgåelse af dit klan-abonnement accepterer du at betale den kvartalsvise abonnementspris, indtil abonnementet opsiges – eller du springer et produkt over. Beløbet trækkes før afsendelse.. Ved køb giver du automatisk Nordiskbraenderi.dk lov til løbende, at trække abonnementsbeløbet fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse. Abonnementsbeløbet trækkes automatisk fra dit betalingskort umiddelbart efter afsendelse i de ovenfor nævnte måneder. I tilfælde af, at det grundet force majeure internt eller eksternt i Nordisk Brænderi ApS ikke er muligt at levere en klan-spiritus til det pågældende kvartal, trækkes der ikke for abonnementet i det pågældende kvartal.

4) ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Kvitteringen sendes til den opgivende e-mailadresse. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

5) OPSIGELSE AF ABONNEMENT

For at opsige dit abonnement hos Nordiskbraenderi.dk bedes du opsige dette ved at kontakte vores team på [email protected] Opsigelse kan ske når som helst, dog kan vi ikke annullere eller refundere allerede afsendte klan-produkter.

6) DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Nordisk Brænderi. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art. Nordisk Brænderis produkter er underlagt lovgivningen på alkoholområdet og reglerne følger af lovbekendtgørelsen om forbud mod salg af spiritus til personer under 18 år.

7) LEVERINGSTIDSPUNKT- OG TRANSPORT

Levering af varer fra Nordisk Brænderi anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Nordisk Brænderi. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark eller til pakkeshop vil derfor normalt ske indenfor 4 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

8) RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer bestilt gennem Nordisk Brænderis abonnementsordning overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original og ubrudt emballage.

9) REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret gennem Nordisk Brænderis abonnementsordning skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Nordisk Brænderi. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Nordisk Brænderi har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Nordisk Brænderi.

10) FORTRYDELSESRET

Nordisk Brænderi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Nordisk Brænderi underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dvs. at flasken må ikke være åbnet eller forsøgt åbnet. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Varer med forsegling skal derfor leveres tilbage med ubrudt forsegling. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til vores adresse (se ovenfor).

11) OPLYSNINGSPLIGT

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected]

12) PROCEDUREN FOR FORNYELSE OG SLETNING AF KORTNUMMER (FX. HVIS KUNDEN SKIFTER KORT)

Hvis det eksisterende kort ikke længere er gyldigt, kan der ikke trækkes yderligere betalinger og abonnementet stopper dermed. Der kan tilføjes et gyldigt kort via dit kundecenter.

13) OPLYSNING OM KORTINDEHAVERS ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

For at sikre abonnementsbetalingernes gennemførsel og dermed levering af ordren, er det op til kunden at sørge for, at kortet er aktivt. Hvis betalingskortet er udløbet eller bortkommet, kan der oprettes en ny abonnementsordre, med et nyt betalingskort. Det gamle abonnement stopper automatisk ved udløb af ordren.

14) OPLYSNING OM KRITERIERNE (BETINGELSERNE) FOR AT GENNEMFØRE TRÆK PÅ KUNDENS KORTNUMMER

Der gennemføres træk på kundens betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb der er handlet for igennem abonnementsordningen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb (prisen).

15) OPLYSNING OM HVORDAN KVITTERING LEVERES/STILLES TIL RÅDIGHED

Ved gennemførelse af køb af abonnement sendes der en e-mail med kvittering for betalingen.

16) RETTIGHEDER

Nordiskbraenderi.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Nordiskbraenderi.dk og alle materialer lagt ud på Nordiskbraenderi.dk samt dennes Facebook og Instagram mv. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Nordiskbraenderi.dk, eller vores sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

17) ÆNDRINGER AF VILKÅR & BETINGELSER

Nordiskbraenderi.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

PRIVATLIVSPOLITIK

18) BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

19) BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Reepay. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

20) Information om produkter via mail

Nordiskbraenderi.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, der er medlem.

Nordiskbraenderi.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails med information om kommende produkter til dig der er medlem af nordisk klan i stedet for nordiskbraenderi.dk. I disse mails, kan du annullere den kommende flaske, hvis du ikke ønsker denne.

Disse betingelser gælder for websitet Nordiskbraenderi.dk, for webshoppen på Nordiskbraenderi.dk og øvrige produkter der tilbydes på websitet. Ved køb af ydelser på Nordiskbraenderi.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.

OPLYSNINGER OM OS

Nordisk Brænderi ApS Hjortdalvej 227, 9690 Fjerritslev E-mail: [email protected] CVR: 37520462

1) PRODUKTET

Nordiskbraenderi.dk er en webshop.

2) PRISER OG BETALING

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Nordiskbraenderi.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusive moms, men eksklusive porto/ fragt. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. Du bliver først trukket for din betaling af dit køb, når varen afsendes fra Nordisk Brænderi ApS.

3) ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Kvitteringen sendes til den opgivende e-mailadresse.

4) DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Nordisk Brænderi. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art. Nordisk Brænderis produkter er underlagt lovgivningen på alkoholområdet og reglerne følger af lovbekendtgørelsen om forbud mod salg af spiritus til personer under 18 år.

5) LEVERINGSTIDSPUNKT- OG TRANSPORT

Levering af varer fra Nordisk Brænderi anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Nordisk Brænderi. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark eller til pakkeshop vil derfor normalt ske indenfor 4 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

6) RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer bestilt i Nordisk Brænderis webshop overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

7) REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Nordisk Brænderi skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Nordisk Brænderi ApS.Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Nordisk Brænderi har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Nordisk Brænderi.

8) FORTRYDELSESRET

Nordisk Brænderi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Nordisk Brænderi underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Varer med forsegling skal derfor leveres tilbage med ubrudt forsegling. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på vores adresse, som angivet ovenfor.

9) OPLYSNINGSPLIGT

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected]

10) Vi har et samarbejde med Du-Glemmer-det-Aldrig

Køber af gavekortet har to ugers returret, hvor pengene kan tilbageføres. Pengene kan kun tilbageføres, såfremt gavekortet ikke er blevet indløst af modtageren. Modtageren af gavekortet kan ikke få gavekortets værdi udbetalt.

11) OPLYSNING OM KRITERIERNE (BETINGELSERNE) FOR AT GENNEMFØRE TRÆK PÅ KUNDENS KORTNUMMER

Der gennemføres træk på kundens betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb der er handlet for i webshoppen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb (prisen).

12) OPLYSNING OM HVORDAN KVITTERING LEVERES/STILLES TIL RÅDIGHED

Ved gennemførelse af køb i webshop sendes der en e-mail med kvittering for betalingen.

13) RETTIGHEDER

Nordiskbraenderi.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Nordiskbraenderi.dk og alle materialer lagt ud på Nordiskbraenderi.dk samt dennes Facebook og Instagram mv. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Nordiskbraenderi.dk, eller vores sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

14) ÆNDRINGER AF VILKÅR & BETINGELSER

Nordiskbraenderi.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår.

PRIVATLIVSPOLITIK

15) BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

16) BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Reepay. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

ABONNEMENTS- OG HANDELSBETINGELSER

Disse betingelser gælder for websitet Nordiskbraenderi.dk, for webshoppen på Nordiskbraenderi.dk, for de abonnementer der tilbydes på Nordiskbraenderi.dk, de produkter der leveres i henhold til abonnementer. Ved køb af ydelser på Nordiskbraenderi.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.

OPLYSNINGER OM OS

Nordisk Brænderi ApS Hjortdalvej 227 9690 Fjerritslev E-mail: [email protected] CVR: 37520462

1) PRODUKTET

Nordiskbraenderi.dk er en webshop med en tilhørende abonnementsløsning, hvor man bliver medlem af Nordisk Klan og hver 3. måned (september, december, marts, juni) får tilsendt en helt unik flaske spiritus fra Nordisk Brænderi ApS medmindre at du har valgt at springe over produktet. Den særlige klanspriritus er beskrevet i et nyhedsbrev. De til enhver tid gældende oplysninger om denne særlige klan-spiritus, er beskrevet på Nordiskbraenderi.dk.

2) PRISER

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Nordiskbraenderi.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusive moms og fragt. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

3) BETALING

Ved indgåelse af dit klan-abonnement accepterer du at betale den kvartalsvise abonnementspris, indtil abonnementet opsiges – eller du springer et produkt over. Beløbet trækkes før afsendelse.. Ved køb giver du automatisk Nordiskbraenderi.dk lov til løbende, at trække abonnementsbeløbet fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse. Abonnementsbeløbet trækkes automatisk fra dit betalingskort umiddelbart efter afsendelse i de ovenfor nævnte måneder. I tilfælde af, at det grundet force majeure internt eller eksternt i Nordisk Brænderi ApS ikke er muligt at levere en klan-spiritus til det pågældende kvartal, trækkes der ikke for abonnementet i det pågældende kvartal.

4) ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Kvitteringen sendes til den opgivende e-mailadresse. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

5) OPSIGELSE AF ABONNEMENT

For at opsige dit abonnement hos Nordiskbraenderi.dk bedes du opsige dette ved at kontakte vores team på [email protected] Opsigelse kan ske når som helst, dog kan vi ikke annullere eller refundere allerede afsendte klan-produkter.

6) DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Nordisk Brænderi. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art. Nordisk Brænderis produkter er underlagt lovgivningen på alkoholområdet og reglerne følger af lovbekendtgørelsen om forbud mod salg af spiritus til personer under 18 år.

7) LEVERINGSTIDSPUNKT- OG TRANSPORT

Levering af varer fra Nordisk Brænderi anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Nordisk Brænderi. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark eller til pakkeshop vil derfor normalt ske indenfor 4 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

8) RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer bestilt gennem Nordisk Brænderis abonnementsordning overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original og ubrudt emballage.

9) REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret gennem Nordisk Brænderis abonnementsordning skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Nordisk Brænderi. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Nordisk Brænderi har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Nordisk Brænderi.

10) FORTRYDELSESRET

Nordisk Brænderi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Nordisk Brænderi underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dvs. at flasken må ikke være åbnet eller forsøgt åbnet. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Varer med forsegling skal derfor leveres tilbage med ubrudt forsegling. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til vores adresse (se ovenfor).

11) OPLYSNINGSPLIGT

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected]

12) PROCEDUREN FOR FORNYELSE OG SLETNING AF KORTNUMMER (FX. HVIS KUNDEN SKIFTER KORT)

Hvis det eksisterende kort ikke længere er gyldigt, kan der ikke trækkes yderligere betalinger og abonnementet stopper dermed. Der kan tilføjes et gyldigt kort via dit kundecenter.

13) OPLYSNING OM KORTINDEHAVERS ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

For at sikre abonnementsbetalingernes gennemførsel og dermed levering af ordren, er det op til kunden at sørge for, at kortet er aktivt. Hvis betalingskortet er udløbet eller bortkommet, kan der oprettes en ny abonnementsordre, med et nyt betalingskort. Det gamle abonnement stopper automatisk ved udløb af ordren.

14) OPLYSNING OM KRITERIERNE (BETINGELSERNE) FOR AT GENNEMFØRE TRÆK PÅ KUNDENS KORTNUMMER

Der gennemføres træk på kundens betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb der er handlet for igennem abonnementsordningen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb (prisen).

15) OPLYSNING OM HVORDAN KVITTERING LEVERES/STILLES TIL RÅDIGHED

Ved gennemførelse af køb af abonnement sendes der en e-mail med kvittering for betalingen.

16) RETTIGHEDER

Nordiskbraenderi.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Nordiskbraenderi.dk og alle materialer lagt ud på Nordiskbraenderi.dk samt dennes Facebook og Instagram mv. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Nordiskbraenderi.dk, eller vores sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

17) ÆNDRINGER AF VILKÅR & BETINGELSER

Nordiskbraenderi.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

PRIVATLIVSPOLITIK

18) BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

19) BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Reepay. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

20) Information om produkter via mail

Nordiskbraenderi.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, der er medlem. Nordiskbraenderi.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails med information om kommende produkter til dig der er medlem af nordisk klan i stedet for nordiskbraenderi.dk. I disse mails, kan du annullere den kommende flaske, hvis du ikke ønsker denne.

Beklager!

Man skal være over 18 år for at kunne handle på Nordisk Brænderi