Gin

Anholt Gin: Guldmedalje 2020

Anholt Gin: Guldmedalje 2020

Anholt Gin fik Guld.

Hvad er SIP Awards?

SIP Awards står for "Spirits International Prestige Awards," og det er en international konkurrence, der evaluerer og belønner spiritusprodukter fra hele verden. Det unikke ved SIP Awards er, at dommerne består af forbrugere, der bedømmer spiritus ud fra deres personlige præferencer. Dette adskiller SIP Awards fra mange andre konkurrencer, hvor professionelle smagsdommere normalt vurderer produkterne.

SIP Awards er designet til at være en mere forbrugerorienteret og demokratisk tilgang til bedømmelse af spiritus. Produkterne vurderes i forskellige kategorier, herunder vodka, gin, whisky, rom, tequila og andre spiritusvarianter. Dommerne, der er almindelige forbrugere, prøver de forskellige produkter blindt og giver karakterer baseret på deres personlige præferencer.

SIP Awards har til formål at give producenter af spiritus en idé om, hvordan deres produkter vil blive modtaget af den almindelige forbruger og samtidig give forbrugerne mulighed for at påvirke og anerkende kvaliteten af forskellige spiritusmærker.

Køb den hos Anholt Gin.

Se flere Awards

Se alle
WhiskyWhisky - Special Edition No. 1: Guldmedalje

Whisky - Special Edition No. 1: Guldmedalje

Guldmedalje (San Fransisco World Spirits Competition)

AquavitVi.Er.Akvavit: 2 sølv og 2 bronze

Vi.Er.Akvavit: 2 sølv og 2 bronze

Sølvmedalje (San Francisco World World Spirits Competition)

Private LabelThy Whisky Fad No. 1: Sølvmedalje

Thy Whisky Fad No. 1: Sølvmedalje

Sølvmedalje (San Fransisco World Spirits Competition)