Aquavit

Nordisk Brænderi: Distillery of The Year 2015

Nordisk Brænderi: Distillery of The Year 2015

Med stor stolthed og anerkendelse annoncerer Nordisk Brænderi, at vi blev tildelt den prestigefyldte titel som "Denmark Distillery of the Year" ved Berlin International Spirits Competition i 2015.

Denne anerkendelse er et højdepunkt i vores dedikation til håndværk og kvalitet inden for spiritusproduktion. Vores engagement i at skabe ekstraordinære produkter har ført til denne ærefulde pris, og vi er beærede over at blive anerkendt på internationalt plan for vores bidrag til den danske destilleriscene.

Vores triumf ved Berlin International Spirits Competition er et resultat af vores dedikation til at skabe unikke smagsoplevelser og vores konstante stræben efter perfektion. Vi ønsker at takke vores dedikerede team og alle, der har støttet os på vores rejse.

Denmark Distillery of the Year-prisen er mere end en titel for os; den repræsenterer vores forpligtelse til at levere spiritus af højeste kvalitet og vores fortsatte bidrag til Danmarks anerkendte destillerikultur. Vi ser frem til at fortsætte med at overraske og glæde vores kunder med innovative og eksklusive spiritusprodukter.

Tak for at være en del af vores rejse og for at støtte Nordisk Brænderi som "Denmark Distillery of the Year." Skål for flere mindeværdige øjeblikke i glasset!

Se flere Awards

Se alle
WhiskyWhisky - Special Edition No. 1: Guldmedalje

Whisky - Special Edition No. 1: Guldmedalje

Guldmedalje (San Fransisco World Spirits Competition)

AquavitVi.Er.Akvavit: 2 sølv og 2 bronze

Vi.Er.Akvavit: 2 sølv og 2 bronze

Sølvmedalje (San Francisco World World Spirits Competition)

Private LabelThy Whisky Fad No. 1: Sølvmedalje

Thy Whisky Fad No. 1: Sølvmedalje

Sølvmedalje (San Fransisco World Spirits Competition)