Første Klan-event var en kæmpe succes

Nordisk Klan - event

Jeg var på vej ind i det fyldte lokale på Restaurant Bryggen Anno 2019, hvor jeg skulle holde mit første klan-arrangment for medlemmer af Nordisk Klan. Enhver kunne dog i realiteten melde sig til, men klan-medlemmer havde nogle særlige fordele.

Restauranten med Mads André Hansen i spidsen, havde lavet en udsøgt fem-retters middag, som blev akkompagneret af fem forskellige drikke med spiritus fra Nordisk Brænderi, og ved ankomst fik gæsterne desuden en unik gin-tonic med klan-gin Nr. 1.

Aftenen igennem fortalte jeg mellem retterne om eventyrlige oplevelser i Ishavet og på Ellesmere Island i Canada, og gæsterne lyttede interesseret til historier og anekdoter om møder med fremmede kulturer i nord såvel som møder med isbjørne og ulve i den enestående arktiske natur.

Det blev en forrygende aften, hvor gæsternes smil mere end ord fortalte om alle sansers nydelse. Tak til Restaurant Bryggen Anno 2019 for deres formidable middag og udsøgte drinks - en oplevelse, hvor alle tanker om Covid19 for en stund var væk, når alle sad fordybet på deres pladser.

Hop ind og tilmeld dig Nordisk Klan, og få mulighed for at komme med til næste arrangement.

Her bliver du en del af et helt særligt fælleskab, der elsker unik premium spiritus, som kun bliver produceret i begrænset antal.

Læs næste

Smagstest: PureVodka / PureGin
Photo: Allan Wilson