Smagsprøver ad libitum til Aalborg Gin Festival

Smagsprøver ad libitum til Aalborg Gin Festival

Det bliver et Mekka for tørstige gin-entusiaster, når Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center svinger dørene op Aalborg Gin Festival i weekenden 5.-6. april 2024. 

Nordisk Brænderi er naturligvis på plads med en variation af gins og akkompagnerende tonics i den rullende bartrailer, der nok kommer til at hænge lidt tungt i fjedrene med alle de gode varer ombord. 

Du kan blandt andet smage den første helt danskproducerede gin – Nordisk Gin Edition Northstar – der i år fylder 10 år. Edition Northstar har vundet både smagsløg og fine priser, og ginnen fik dobbelt guldmedalje med The Fifty Best Gins i New York kort efter lanceringen. 

Men vi har også andre velsmagende prisvindere ombord, så der er rigeligt at afprøve. Bare find os. Du har jo sikkert allerede billetter til denne smagsoplevelse. Og med en billet i hånden er der adgang til smagsprøver ad libitum – både hos Nordisk Brænderi og de andre udstillere på Gin Festivalen. 

Vi har særlige festivalrabatter, så billetten kan snildt tjene sig selv hjem igen. Og det er jo om at blive klar til at side i forårssolen med gin & tonic og nyde livet. 

Nordjyllands største gin-event er arrangeret af Helmuth Bar & Kitchen, og festivalen bliver større år for år. 2023 var rekordår, så mon ikke der at lagt an til en oplevelse - og en lille promille igen i år 😊

I skivende stund er der kun få billetter tilbage, så skynd dig. 

Læs næste

Gin Fest Copenhagen 2024 - Nordisk Brænderi
Snapse fra Nordisk Brænderi